«Υπέροχη κυρία» συνελήφθη με 10 χιλιάδες δολάρια κοκαΐνη σε χωριό του Ηνωμένου Βασιλείου

Μια 62χρονη γυναίκα σε ένα καταπράσινο αγγλικό χωριό —που περιγράφεται από τους γείτονες ως «υπέροχη κυρία»— αποδεικνύεται ότι ήταν έμπορος κοκαΐνης, είπε η αστυνομία.

Η Τζούλι Κόμπλι από το χωριό Ντινσάνγκερ, στο Νορθάμπτονσαϊρ, βρέθηκε να έχει κρυμμένη οπτάνθρακα αξίας 10.000 δολαρίων στο σπίτι της μετά την έφοδο της αστυνομίας, ανέφερε το Σάββατο η Daily Mail.

Η επιδρομή έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2022, αλλά λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν μόλις πρόσφατα.

Ο τρόπος λειτουργίας της Κόμπλι ήταν να αφήνει πακέτα κοκαΐνης δίπλα στους κάδους σκουπιδιών της και σε μικρές σακούλες κολλημένες στο γραμματοκιβώτιό της, είπε η αστυνομία. Οι πελάτες της άφησαν μετρητά για αυτήν σε αντάλλαγμα.

Οι περισσότεροι γείτονες έμειναν έκπληκτοι – αν και κάποιοι θεώρησαν περίεργο το κανονικό ρεύμα επισκεπτών του Cobley.

«Ήταν υπέροχη, μια τόσο ωραία κυρία που θα έκανε τα πάντα για σένα», είπε ένας γείτονας στο ρεπορτάζ. «Ήταν η ζωή και η ψυχή του χωριού, την ξέρουν όλοι. Γι’ αυτό είναι τόσο σοκαριστικό και εκπληκτικό το γεγονός ότι διακινούσε κοκαΐνη από το σπίτι της».


Η 62χρονη Julie Cobley, η οποία ήταν πολύ συμπαθής στους γείτονες, αποδείχθηκε ότι διακινούσε κοκαΐνη από το καταπράσινο προάστιο της στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσαν οι αρχές.
Facebook/Julie Dawn Cobley

«Υπάρχουν οικογένειες με μικρά παιδιά στο δρόμο», πρόσθεσε ο γείτονας. «Θα ακούγαμε φήμες, αλλά τις απορρίπτετε ως κουτσομπολιά, αλλά υπήρχε μια συνεχής ροή αυτοκινήτων που πήγαιναν μέχρι το κατάλυμα όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας».

Τουλάχιστον ένας γείτονας είπε στις αρχές ότι είχαν αναρωτηθεί για τον συχνό επισκέπτη που ερχόταν στο σπίτι του Cobley όλες τις ώρες, αλλά δεν χτύπησε ποτέ το κουδούνι ή δεν μπήκε στο σπίτι.

Ο Cobley συνελήφθη όταν η αστυνομία έλαβε μια ανώνυμη πληροφορία.


Μια φωτογραφία της Julie Cobley να κρατά το χέρι της στο πηγούνι της.
Η Κόμπλι γλίτωσε τη φυλάκιση παρά το γεγονός ότι είχε κρυμμένη στο σπίτι της κοκαΐνη αξίας 10.000 δολαρίων.
Facebook/Julie Dawn Cobley

Ο Cobley κατηγορήθηκε για κατοχή με πρόθεση να προμηθεύσει ναρκωτικά κατηγορίας Α και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών, η οποία τέθηκε σε αναστολή για 12 μήνες. Έλαβε και ένα μικρό πρόστιμο.

«Γιατί το έκανε, δεν μπορώ να πω», είπε ένας γείτονας. «Δεν νομίζω ότι δουλεύει, οπότε πρέπει να έβγαζε πολλά χρήματα».

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *