Swerve, Hangman παραδώσει σε deathmatch

Τα pay-per-view του AEW σπάνια χάνουν και το Full Gear σίγουρα όχι.

Ωστόσο, υπήρχαν πολλά πράγματα που κράτησαν μια δυνατή έξοδο από το να είναι εξαιρετική στο Kia Forum στο Λος Άντζελες το βράδυ του Σαββάτου.

Ο «Δήμιος» Adam Page και ο Swerve Stickland έκλεψαν την παράσταση με ένα τρελά βίαιο και μοναδικό αίσθημα Texas Deathmatch που συγκρατήθηκε ελαφρώς από τον τερματισμό.

Ο MJF εξακολουθεί να είναι παγκόσμιος πρωταθλητής της AEW, αλλά η έλλειψη μιας σημαντικής γωνίας άφησε το τέλος του σόου να αισθάνεται ομαλό.

Η AEW παρείχε μια απαραίτητη και ως επί το πλείστον καλή επαναφορά στο γυναικείο τμήμα της, έγινε δεκτή με μια μεγάλη υπογραφή και είδε τον Adam Copeland και τον Christian Cage να προσθέτουν μια δυνατή πρώτη δράση.

Ακολουθούν πέντε προτάσεις από το Full Gear.

Λαμπρή βαναυσότητα

Το τέλος δεν ήταν τόσο καθαρό όσο θα θέλατε με τον Swerve Strickland και τον “Hangman” Adam Page σε μια κυριολεκτική αιματοχυσία. Και κράτησε έναν από τους καλύτερους ακραίους αγώνες της AEW από το να είναι παίκτης όλων των χρόνων.

Ο Stickland, σε μια παράσταση που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη μετοχή του, χρειαζόταν τον πρίγκιπα Nana να τον βγάλει από το ρινγκ για να νικήσει το 10 στο Texas Deathmatch και πήρε βοήθεια από τον Brian Cage – αντί να αφήσει αυτούς τους δύο να το αποφασίσουν μόνοι τους. .

Ο Swerve Stickland (r.) κέρδισε τον “Hangman” Adam Page σε έναν αγώνα θανάτου στο Τέξας στο AEW Full Gear.
AEW

Είδαμε μια εξαιρετικά σαδιστική πλευρά του Hangman μετά την ιστορία του Stickland που εισέβαλε στο σπίτι του.

Χρησιμοποίησε ένα βασικό όπλο σε όλο το σώμα του Stickland, συνδέοντας ακόμη και μερικά από τα έργα τέχνης του παιδιού του με αυτό και ήπιε σταγόνες από το αίμα του αντιπάλου του.

Μόλις ο Πρίγκιπας Νανά απελευθέρωσε τα χέρια του Στρίκλαντ, ταίριαξε με το επίπεδο κακίας του Κρεμάλου, συρράπτοντας τον εαυτό του και δεν αισθάνθηκε πόνο.

(Προειδοποίηση: Παραστατική βία)

Ο Strickland πήγε και πήρε ένα τετράγωνο και το τοποθέτησε στην ποδιά, οδηγώντας τελικά την πλάτη του Hangman μέσα σε αυτό. Με και τους δύο άντρες πλέον αιμόφυρτους, ο Strickland κατάφερε να σηκωθεί από το σωρό σε μια καρέκλα με συρματόπλεγμα.

Αργότερα, ο Δήμιος δέχτηκε βομβαρδισμό με δύναμη και τον πάτησαν στην ίδια καρέκλα. Ο Στίκλαντ χτύπησε τον δήμιο – του οποίου η πλάτη ήταν καλυμμένη με γυαλί – από το πάνω σχοινί και στη συνέχεια τον οδήγησε ξανά στο τζάμι – αλλά ο Κάουμποϋ κατάφερε να νικήσει την καταμέτρηση.

Swerve Strickland
AEW

Μια χιονοστιβάδα Rolling senton, ένας οδηγός στοίβας και το Dead Eye σε συρματοπλέγματα από το Hangman — συν ένα Buckshot lariat με συρματόπλεγμα τυλιγμένο γύρω από το κεφάλι του Stricklands δεν το τελείωσαν καθώς η Nana τράβηξε την πρόκληση προς τα έξω Ο Cage βγήκε για να επιτεθεί στον Hangman, ο οποίος τελικά έβαλε τη Nana ένα τραπέζι προς τα έξω με ένα Deadeye.

Άνοιξε την πόρτα για τον Στρίκλαντ να χτυπήσει τον Κρεμάλα από πίσω με ένα τσιρότο Καθώς ο Πέιτζ αναδεύτηκε, ο Στρίκλαντ έδεσε μια μεταλλική αλυσίδα γύρω από το λαιμό του Κρεμάλου και τον έπνιξε στο στύλο του δακτυλίου για τη δεύτερη νίκη του επί του καουμπόι.

Ω μωρό, Babyface

Ο MJF γίνεται καλός στα πράγματα του babyface, αλλά πόσο είναι υπερβολικό, ειδικά όταν συνεχίζει να κερδίζει με τακτικές τακουνιών;

Ο 26χρονος είναι πλέον το πρώτο άτομο που κατέχει το παγκόσμιο πρωτάθλημα AEW για ένα χρόνο αφού χρησιμοποίησε το δαχτυλίδι Dynamite Diamond για να νικήσει τον Jay White στο main event – που δυστυχώς δεν περιελάμβανε γωνία Devil ή Samoa Joe μετά τον αγώνα.

Το MJF στέκεται δίπλα στον Adam Cole αφού υπερασπίστηκε με επιτυχία το παγκόσμιο πρωτάθλημα AEW στο Full Gear.
AEW

Ο αγώνας γεμάτος δραματικές και ιστορίες ήταν γεμάτος με κλισέ σημεία babyface που ως επί το πλείστον λειτούργησαν. Ο MJF πάλεψε μετά από μια γωνία προεπισκόπησης όπου το Bullet Club Gold επιτέθηκε στο γόνατό του, αφήνοντάς τον να επιστρέψει με ασθενοφόρο για να κρατήσει τον πραγματικά τραυματισμένο Άνταμ Κόουλ από την πάλη στη θέση του.

Ο White επιτίθεται με μαεστρία στο πόδι σε όλο τον αγώνα, ο MJF έδωσε μια τρελή πτώση στον αγκώνα στον White, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος ελαφρώς στηριζόμενος από ένα σπασμένο τραπέζι ανακοινώσεων στο εξωτερικό.

Ο πρωταθλητής ξετρύπωσε τον πόνο της ιστορίας, ικανός να βρίσκει συνεχώς μετρητές. Ο MJF τα ρίσκαρε όλα με ένα άγριο πηδώντας κόφτη πάνω από το πάνω σχοινί στο πάτωμα.

Το τέλος γέμισε με τεταμένες ορμές του Cole που παραλίγο να πετάξει την πετσέτα με τον MJF κλειδωμένο στο Figure Four. Ο White πήρε τη ζώνη ROH tag από τον Cole και έσπασε τον MJF πάνω από το κεφάλι με αυτό, αλλά ο πρωταθλητής αποβλήθηκε.

Ο Γουάιτ έπιασε επίσης το διαμαντένιο δαχτυλίδι που ο Κόουλ τοποθέτησε πολύ νωρίς, αλλά ο MJF αντέδρασε με ένα χαμηλό χτύπημα. Είναι σχεδόν σαν ο MJF να αισθάνεται ότι πρέπει να υπεραντισταθμίσει το γεγονός ότι ήταν τακούνια όλα αυτά τα χρόνια.

Απών Πατέρας

Μια παιδική χορωδία τραγούδησε το θέμα για την είσοδο της πατρικής φιγούρας Κρίστιαν Κέιτζ και στη συνέχεια οι Ντάρμπι Άλιν, Στινγκ και Άνταμ Κόπλαντ έβαλαν τρεις νυχτερίδες στο επίκεντρο των δικών τους. Ο Copeland ζωγράφισε επίσης το μισό του πρόσωπο όπως ο Allin.

Ο Darby Allin, ο Adam Copeland και ο Sting έρχονται στο ρινγκ για τον αγώνα τους στο Full Gear.
AEW

Η ιστορία αυτού του αγώνα ήταν ότι ο Κέιτζ έτρεχε από το Κόουλαντ σε κάθε στροφή, κοστίζοντας τελικά στην ομάδα του τον αγώνα.

Αφού χτύπησε κατά λάθος τον Luchasaurus με το πρωτάθλημα TNT, ο Cage έτρεξε μέσα από το πλήθος ανοίγοντας την πόρτα για τα καλά παιδιά να πάρουν τη νίκη καθώς ο Luchasaurus πήρε και τους τρεις τερματιστές ανδρών.

Η πρώτη μοναδική ενέργεια που έκαναν ο Κέιτζ και ο Κόουπλαντ ήταν ο Κέιτζ να σέρνεται κάτω από το δαχτυλίδι για να τον τραβήξει από την ποδιά και να τον πετάξει στο στύλο του ριγκ.

Ο Άλιν έπαιζε το babyface σε κίνδυνο για το μεγαλύτερο μέρος αυτού του διασκεδαστικού αγώνα, ο οποίος είχε έναν τόνο κουλ διαδοχικών κινήσεων, με τον Ρικ Φλερ να γίνεται σωματικός με τον Κέιτζ προτού να χαμηλώσει.

Ο Sting, ο οποίος μοιράστηκε μια στιγμή με τον γιο Stephen μετά τον αγώνα, πήδηξε πάνω από τον Flair πάνω στον Luchasaurus και τον Nick Wayne προς τα έξω σε ένα σημείο για ένα εξαιρετικό άνοιγμα.

Queen of Harts

Η άνοδος της Julia Hart επικυρώθηκε καθώς έκλεψε μια νίκη από την Kris Statlander για να γίνει η νέα πρωταθλήτρια του TBS σε έναν αγώνα που μαγείρεψε πραγματικά στο τέλος.

Η πρωταθλήτρια Statlander χτύπησε τον τερματισμό της Saturday Night Fever στο Skye Blue, αλλά ο Hart την χτύπησε και πήρε την καρφίτσα.

Τα πράγματα δεν έχουν τελειώσει με ενθουσιασμό μεταξύ Χαρτ και Μπλου — δύο ερμηνευτές σε άνοδο.

Ο Χαρτ και ο Μπλου επιτέθηκαν νωρίς στον Στατλάντερ σαν χάντικαπ στα σημεία μέχρι να μείνουν μόνοι στο ρινγκ.

Εκεί ο Χαρτ έκανε την Μπλου να πιστεύει ότι είχε ανακωχή πριν την στραφεί αμέσως. Αυτό είναι το πιο επιθετικό που έχουμε δει την Blue σε έναν αγώνα – να παίζει στη μεταμόρφωσή της από τότε που έπεσε θόρυβος από τον Χαρτ.

Πήρε νέα μουσική και σκοτεινό στέμμα.

Η Τζούλια Χαρτ είναι η νέα σας πρωταθλήτρια στο TBS.
AEW

Η Stanlander, η οποία πρέπει να ωθηθεί στη βαθμίδα του παγκόσμιου τίτλου γυναικών τώρα, μπήκε σε μια σειρά από γερμανικά suplex για να αρχίσει να ωθεί αυτόν τον αγώνα σε ένα διασκεδαστικό τέλος γεμάτο με σχεδόν πτώσεις που τελικά τράβηξαν το πλήθος σε αυτό.

Ουρα για το Χόλιγουντ

Αυτή τη φορά η Storm έσκισε το δικό της σενάριο για να ξεκινήσει ο αγώνας, με τη Mariah Maye να παρακολουθεί στα παρασκήνια.

Η Storm ψεύτιζε τον διαιτητή Aubrey Edwards με το παπούτσι της και χτυπούσε τη Shida με τη λούφα που έκρυβε στην πλάτη της, αλλά πήρε μόνο δύο μετρήσεις.

Η «Timeless» Toni Storm γιορτάζει τη νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών της AEW.
AEW

Ο πρωταθλητής πήρε τελικά ένα kendo κολλημένο στον μπάτλερ του Storm, Λούθηρο.

Επέτρεψε στη Στορμ να φύγει κρυφά για να τοποθετήσει το μεταλλικό της δίσκο στο καλσόν της και τελικά χτύπησε τη Σίντα με αυτό μέσω της χαρακτηριστικής επίθεσης στο ισχίο της.

Κάπως έτσι, ο Έντουαρντς δεν το πρόσεξε και η Storm, που πήρε εορταστικά λουλούδια από τη Maye, κέρδισε την καρφίτσα για να γίνει τρεις φορές πρωταθλήτρια AEW γυναικών.

Ο διαιτητής φαινόταν κακός εδώ και κάτι έλειπε ακόμα και παρά τη δημιουργική εξαπάτηση και τον σωστό νικητή.

Άλλοι αγώνες

Ο Kenny Omega και ο Chris Jericho πάνω από τους Young Bucks

Η ελίτ είναι σε σάλο. Ο Kenny Omega επέλεξε τον Chris Jericho έναντι των Young Bucks και τους κέρδισε για τη βολή τους στους πρωταθλητές της AEW world tag team.

Ο Ματ και ο Νικ Τζάκσον έριξαν ένα θυμό μετά και αρνήθηκαν να σφίξουν το χέρι της Omega.

Οι Μπακς, οι οποίοι έδιναν χαμηλά χτυπήματα στον Τζέρικο και στην Ωμέγα, πολέμησαν βρώμικα όλη τη νύχτα και μάλιστα αποδοκιμάζονταν στην πόλη τους.

Αργότερα ήταν ο Jericho που έκανε χαμηλά τον Nick Jackson, αφήνοντας την Omega με μια επιλογή. Μετά από ένα fake-out, επιτέθηκε στους Bucks.

Το Omega θα έδιωχνε έναν άγγελο με ένα φτερό και έσωσε τον Matt Jackson από το να κυνηγήσει τον Jericho για να δημιουργήσει τελικά έναν δικό του άγγελο με ένα φτερό για να τον κερδίσει καθώς οι Golden Jets φαίνονται προορισμένοι για τους τίτλους.

Ο Orange Cassidy έναντι του Jon Moxley για να διατηρήσει το πρωτάθλημα AEW International.

Ο Μόξλι, αν και αιμόφυρτος όπως πάντα, έτρωγε συνεχώς ό,τι του πέταξε ο Κάσιντι, συνεχίζοντας την ιστορία από τον πρώτο τους αγώνα.

Χλεύασε μάλιστα τον Κάσιντι χτυπώντας τον με τις δικές του απαλές κλωτσιές.

Ο σωρός του Cash Wheeler οδηγεί τον Brody King.
AEW

Ο Cassidy χτύπησε τελικά τον Moxley με έξι Orange Punches και ένα Beach Break για να κερδίσει τελικά.

Η νίκη στον φυσικό αγώνα επικυρώνει τη σκληρότητα του Κάσιντι και τη δεύτερη βασιλεία του.

Ο Ricky Starks και ο Big Bill (c) πάνω από το La Facción Ingobernable, FTR, Kings of the Black Throne σε αγώνα ladder για να διατηρήσουν τα πρωταθλήματα AEW World Tag Team

Αυτό δεν με χτύπησε καθώς υπήρχε πολύ μικρό δράμα γύρω από οποιαδήποτε από τις ομάδες που προσπαθούσαν πραγματικά να ανέβουν τις σκάλες για να κερδίσουν τον αγώνα.

Ο Starks και ο Bill κέρδισαν όταν ο πρώτος απλά έδιωξε τον Wheeler από τη σκάλα στην οποία βρίσκονταν και οι δύο.

Υπήρχαν μερικά δροσερά σημεία στο χάος.

Ο Μαύρος έριξε μια σκάλα από τα σχοινιά πάνω στον Wheeler, ο οποίος έλαβε κάποια ανταπόδοση με ένα piledriver σε μια σκάλα.

Κάποια στιγμή ο Μπρόντι Κινγκ παρέδωσε μια ελαφρώς άβολη βόμβα Gonzo στον Dralistico σε μια σκάλα που στηρίζεται στη γωνία του ρινγκ και στο οδόφραγμα προτού ο Wheeler κάνει ένα πιτσίλισμα στον King στην ίδια σκάλα.

MJF και Samoa Joe πάνω από The Gunns για να διατηρήσουν το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ring of Honor.

Ο Adam Cole επέστρεψε με πατερίτσες και η απόσπαση της προσοχής των Gunns επέτρεψε στον Samoa Joe να κλειδώσει στο Kokina Clutch για να πάρει τη νίκη.

Ο MJF και ο Joe, οι οποίοι διασκέδασαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, έδωσαν τα χέρια για να επιβεβαιώσουν τη συμφωνία τους ότι δικαιούται μια βολή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AEW.

Ο Will Ospreay ανακοίνωσε ότι υπογράφει με την AEW.
AEW

Ο Claudio Castagnoli πάνω από τον Buddy Matthews

Ο Καστανιόλι απέκρουσε τον Μάθιους με σκοπευτή. Μετά την ήττα, ο Μάθιους χτύπησε τον ώμο του Καστανιόλι και αρνήθηκε να δώσει τα χέρια.

Ο Eddie Kingston έναντι του Jay Lethal για να διατηρήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ring of Honor

Ο Ortiz επέστρεψε στο πλευρό του Kingston για να αποτρέψει κάποια εξωτερική παρέμβαση και χτύπησε τον Lethal με το spinning back fist finisher του για να πάρει τη νίκη.

Σημειώσεις

  • Ο Will Ospreay ήταν η υπερπαραγωγή της AEW, αλλά είπε ότι θα πρέπει να τελειώσει με τη New Japan πριν έρθει. Έχει προγραμματιστεί να εργαστεί στο Wrestle Kingdom στις 4 Ιανουαρίου.
  • Ο Mark Briscoe μπήκε στο Continental Classic. Ο Eddie Kingston μπήκε και θα βάζει τον παγκόσμιο τίτλο του ROH και τη ζώνη New Japan Strong στη γραμμή σε κάθε αγώνα που αγωνίζεται. Έτσι, ο νικητής του τουρνουά θα μπορούσε τώρα να γίνει ένας περίεργος πρωταθλητής “triple-crown” αντί για μερικά πιο σημαντικά πονταρίσματα.

Ο μεγαλύτερος νικητής: Τζούλια Χαρτ, Σβέρβ Στρίκλαντ
Μεγαλύτερος χαμένος: Τμήμα ομάδας ετικετών AEW
Ταιριάζει καλύτερα: Swerve Strickland εναντίον “Hangman” Adam Page, Texas Deathmatch
Προβλέψεις: 9-2
Βαθμός: Β+

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *